Gràcies, gràcies i gràcies!

La tercera edició de la Paella Solidària de l’Associació in via ha estat un èxit. Més de 300 persones van gaudir d’un dissabte de festa, alegria i molt bon menjar.

De bon matí ja estaven les taules i cadires posades gràcies a les companyes i companys de l’entitat i a les persones voluntàries. El sol començava a lluir i un ambient festiu començava a sentir-se a cada racó mentre les carpes, el bar i la cuina per la paella s’acabaven de muntar.

Just passaven les 12 del migdia quan el David Osorio, cantant i guitarrista de Watching Society, i la Jana Sallés, cantant de Last Hope Band, van donar inici al vermut. Dues hores de música en directe mentre la gent començava a omplir les taules. En poc més d’una hora tots els tiquets de vermut que quedaven es van esgotar. I abans de les dues la plaça ja estava plena de gom a gom tot esperant que sortissin els primers plats de paella.

L’equip de Catering 3J va ser l’encarregat de fer les boníssimes paelles de peix i verdures. Vam repartir més de 300 plats de paella! Tot un èxit de convocatòria.

I després de les postres va venir el moment més divertit i esperat de la tarda, el Bingo Musical. Quasi 3 hores de música, ball, joc i premis. Els guanyadors i guanyadores van endur-se regals dels comerços del barri del Poblenou: Bar Joan, Bar La Unió, Café Caracas, Copisteria La Peiper, Flors Margarita, Llibreria Nollegiu, Mamà Heladera, Quiosc L’Amistat i Taverna Lokillo.

El regidor de districte de Sant Martí, el Sr. David Escudé Rodríguez, i la consellera del districte de Sant Martí, la Sra. Imma Bajo de la Fuente, també van visitar-nos i van poder veure el gran ambient de germanor que hi havia en una jornada inoblidable per a totes nosaltres.

Gràcies a les més de 300 persones assistents, que amb la seva participació van contribuir en la recaptació de fons per tal que des de l’Associació in via puguem continuar acompanyant a les dones, nenes, nens i adolescents víctimes i supervivents de violències masclistes.

Gràcies a totes les empreses col·laboradores que un any més han ajudat a fer que la festa fos un èxit: Bodega Grau, Catering 3J, Etic Data, Outlet Bea Bea i Farmàcia Almirall.

I gràcies a les noies i nois voluntaris que aquest any han omplert d’alegria i festa cada racó, des de la barra fins a les taules de les manualitats amb els més petits.

I, per descomptat, gràcies a tot l’equip d’Associació in via, en l’organització prèvia, durant l’esdeveniment i un cop acabat. Sense l’energia i la companyonia de totes no ho hauríem aconseguit.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *